Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bază sportivă cu bazin de înot și heliport, la Câmpeni: Exproprierea terenului, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bază sportivă cu bazin de înot și heliport, la Câmpeni: Exproprierea terenului, pe masa consilierilor locali

Consilierii locali din orașul Câmpeni vor avea de aprobat în ședința de joi, 17 august, proiectul de hotărâre pentru exproprierea terenului de peste Râul Arieș unde se dorește construirea unei baze sportive.

Aceasta va fi compusă din:

– teren de fotbal – gazon natural încălzit (omologat după standardele FIFA)
– tribună cu 5.000 de locuri + dotări (sală de forță, sală de fitness, sală de conferințe, vestiare, grupuri sanitare, sală de bowling, restaurant și cofetărie)
– bazin de înot cu 8 culoare x 25m + dotări ( birouri, grupuri sanitare, vestiare, sală de conferințe)
– 2 terenuri de antrenament – gazon artificial
– parcări – 70 de locuri
– un heliport pentru aterizarea elicopterelor SMURD.

„La ora 14:00, avem ședință de consiliu local, unde pe ordinea de zi va fi proiectul de hotărâre pentru exproprierea terenului de peste Râul Arieș unde dorim să construim o bază sportivă. Cred că este important faptul că putem avea la noi, la Câmpeni, o bază sportivă modernă și un teren de fotbal omologat pentru desfășurarea de competiții.

Vital pentru oraș și zona Munților Apuseni este și faptul că îi vom atribui încă o utilitate și anume, aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD. Doar în ultimii 2 ani am avut peste 150 de intervenții ale elicopterelor SMURD la Câmpeni, lucru care a salvat vieți omenești. Sper ca toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, șă voteze pentru și să înțeleagă că toți reprezentăm interesul și binele comunității noastre.

De asemenea, invit cetățenii orașului nostru să participe la ședința Consiliului Local al Orașului Câmpeni, joi 17 august 2023, la ora 14:00, la sediul Primăriei. Împreună putem dezvolta Capitala Țării Moților!”, a scris Cristian Dan Pașca, primarul Orașului Câmpeni pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea