Rămâi conectat

Politică Administrație

”Bătălie” pe trăsurile de epocă – 37 de comercianți își dispută cele 13 locuri din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Licitațiile pentru spațiile de amplasare a trăsurilor de epocă și pentru tonetele mobile cu care se va face comerț în zona interioară a Cetății Alba Carolina se vor desfășura vineri, 21 iunie, la Primăria Alba Iulia.

S-au depus 37 de oferte pentru cele 13 spații în care se va desfășura comerț în trăsuri de epocă și 7 oferte pentru cele 6 tonete mobile”, ne-a declarat Mihai Coșer, reprezentantul administrației locale.

Reamintim că se închiriază teren pentru amplasarea a 13 trăsuri de epocă, pe o durată de 4 ani, suprafața fiind de câte 12 mp pentru fiecare, cu prețul de pornire al licitației de la 0,5 lei/mp/zi. Patru din cele 13 amplasamente, situate în apropierea celor două catedrale, sunt alocate pentru comercializarea produselor artizanale și lucrărilor de artă, restul fiind alocate pentru comerț ambulant.

De asemenea, se închiriază 6 tonete mobile pentru comerț prin deplasare dintr-un loc în altul, fără a staționa pe domeniul public, pe durată sezonieră (până la 31.10.2013), prețul minim fiind 6 lei pe zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea