Rămâi conectat

Sport

BASCHET: Dublă în capitală pentru CSU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Umilită miercurea trecută la Timişoara la precedenta dispută din Liga Naţională de baschet feminin, CSU Alba Iulia are prilejul să susţină două partide facile, menite să redreseze situaţia din clasament, albaiuliencele aflându-se momentan pe poziţia a 10-a cu 4 victorii şi tot atâtea eşecuri.

Astăzi, de la ora 18.00, cu Olimpia Bucureşti, respectiv sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11.00, cu Rapid Bucureşti, partide programate în două zile, sunt confruntările externe în care vizitatoarele vor bifa succesele aşteptate.

În sânul grupării din Cetatea Marii Uniri s-a aşternut liniştea şi tensionatele momente ale săptămânii precedente par depăşite. Totul se presupune că pare că a intrat în normal, „Gruppo Arnsberg” şi-a anulat acţiunile de protest la adresa băncii tehnice, fricţiunile dintre Tomas Bilek şi Petru Eleş, respectiv între Bogdan Duma şi directorul sportiv, au trecut în planul secund, în numele redresării stării de fapt, iar demisiile unora dintre oficiali au fost anulate de „grija maximă” pentru stabilizarea situaţiei unei echipe ce nu s-a regăsit în această toamnă şi a dezamăgit prin rezultate.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea