Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbați din Alba și Sibiu, prinși de polițiști transportând sute de kilograme de struguri furați 

Ziarul Unirea

Publicat

în

politia_nu_treceti_48959400_470759001La data de 09.10.2016, în jurul orelor 15.00, Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Cenade, în timp ce transporta, cu o căruţă, 200 de kilograme de struguri ce s-au dovedit a fi furaţi dintr-o fermă viticolă de pe raza localităţii Cenade.

Tot duminică, 9 octombrie, în jurul orelor 18.20, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce transporta cu o căruţă, 300 de kilograme de struguri sustraşi dintr-o fermă viticolă situată pe raza localităţii Cenade.

În ambele situaţii, prejudiciile au fost recuperate şi restituite reprezentanţilor societăţii păgubite, iar faţă de persoanele bănuite de comiterea furturilor, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetate pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea