Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Teiuş suspect de furtul unui lănțișor de aur, din vestiarul echipei de fotbal locale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Teiuş l-au identificat pe suspectul de comiterea a două furturi, din vestiarul unei echipe de fotbal din oraș, fapte în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în lunile martie şi aprilie 2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 16.03.2013,  Cosmin A., de 38 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns în vestiarul echipei de fotbal de unde a sustras un lănţişor de aur, în valoare de 1.650 lei,  aparţinând unui sportiv din Teiuş.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în data de 10.04.2013, suspectul a pătruns în acelaşi vestiar de unde a sustras suma de 100 de lei din buzunarul hainei unui alt sportiv ce se afla la antrenament.

Până în prezent poliţiştii au reuşit recuperarea lănţişorului de aur care a fost restituit păgubitului. Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea