Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Mureș prins de polițiști imediat după ce a sustras un laptop din chilia unei biserci din Aiud: S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 39 de ani, din orașul Ungheni,  județul Mureș a fost prins imediat după ce ar fi sustras bunuri din incinta unui lăcaș de cult din Aiud.

La data de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 16.30, polițiștii din Aiud, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Aiud, l-au legitimat pe un bărbat de 39 de ani, din orașul Ungheni, județul Mureș, care avea asupra sa un laptop cu încărcător.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că laptopul și încărcătorul acestuia fuseseră sustrase din chilia unui lăcaș de cult din municipiul Aiud, în după amiaza aceleiași zile.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea