Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Deva, REȚINUT de polițiștii din Alba, pentru FURT: A sustras telefonul mobil unei femei din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Deva a fost REȚINUT de polițiștii din Alba, pentru FURT, după ce a sustras telefonul mobil unei femei din Alba Iulia.

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat din Deva care i-a sustras unei femei din Alba Iulia, telefonul mobil.

La data de 6 noiembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, ca persoană bănuită de furtului unui telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 6 noiembrie 2020, în jurul orei 17,00, în timp ce se afla într-un magazin din Alba Iulia, ar fi profitat de neatenția unei femei și i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, telefonul mobil.

Femeia a semnalat furtul, prin 112, iar bărbatul a fost identificat, la scurt timp, de către o patrulă din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, în zona autogării din Alba Iulia.

Asupra sa a fost găsit telefonul sustras, acesta fiind restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea