Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ciumbrud, prins în FLAGRANT în timp ce sustrăgea 5000 de marcote portaltoi de pe un teren agricol din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Ciumbrud s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în FLAGRANT în timp ce sustrăgea 5000 de marcote portaltoi de pe un teren agricol din Aiud.

Un bărbat din Ciumbrud a fost prins, în flagrant, în timp ce a sustras 5000 de marcote portaltoi de pe un teren agricol ce aparține unui bărbat din Aiud.

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 13,45, în urma unei sesizări primită de la un cetățean, privind o posibilă faptă de furt, polițiștii din Aiud, împreună cu polițiștii locali și jandarmii, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din localitatea Ciumbrud, în timp ce sustrăgea 5.000 de marcote portaltoi, de pe un teren agricol care aparține unui bărbat din Aiud.

Prejudiciul, în valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea