Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Alba rănit într-o altercație în Cluj-Napoca – A ajuns la spital cu tăieturi pe mâini

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cutitUn bărbat de 40 de ani, din Alba și altul de 31 de ani, din Cluj, au ajuns la spital, joi noaptea, cu leziuni pe mâini, declarând că au fost tăiați cu un cuțit de un ”coleg de pahar” cu care au avut o altercație pe fondul consumului de alcool.  

Potrivit polițiștilor din Cluj, incidentul a avut loc în jurul orei 3.50, pe malul unui pârâu din cartierul Mănăştur. În urma cercetărilor efectuate, atacatorul a fost depistat de poliţişti după aproximativ 3 ore, pe raza municipiului Cluj-Napoca, stabilindu-se că este vorba de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş.

Faţă de agresor se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Război 2024, marcată la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujbă religioasă. Programul complet Ziua veteranilor este sărbătorită în 29 aprilie la Alba Iulia. Programul activităților cuprinde, printre altele, slujbă religioasă și depunere de coroane, jerbe și flori. CADRUL GENERAL: 1. Locul: Cimitirul Eroilor Alba Iulia 2. Data și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea