Bărbat din Aiud plasat sub control judiciar pentru infracţiuni în Spania

Un bărbat din Aiud a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile de un complet de judecată al Curții de Apel Alba Iulia.

Anyos Sebastian Daniel (32 de ani) este acuzat de comiterea unor infracțiuni în Spania, motiv pentru care autoritățile din acest stat au emis un mandat european de arestare pe numele acestuia. Decizia a fost pronunțată în 4 iulie 2017.

ELIT

Bărbatul a fost condamnat în Spania la 6 luni de închisoare și la plata unei amenzi pentru infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

”Amână soluţionarea cauzei la data de 11.07.2017 pentru când emite adresă către autorităţile judiciare spaniole cu solicitarea de a ne comunica dacă insistă în solicitarea de executare a mandatului european de arestare emis pe numele persoanei solicitate Anyos Sebastian Daniel, în ipoteza în care aceasta achită contravaloarea amenzii. În această din urmă ipoteză, care este contravaloarea exactă a amenzii pe care trebuie să o achite”, se afirmă în minuta deciziei de la Curtea de Apel.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...