Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Aiud găsit decedat în propriul apartament. Pompierii au forțat ușa pentru a intra

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pompierii au fost solicitați duminică seară să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament dintr-un imobil din municipiul Aiud.

După forțarea ușii și pătrunderea în interiorul apartamentului pompierii au descoperit trupul unui bărbat decedat.

Poliţia a fost sesizată în legătură cu faptul că bărbatul găsit astăzi fără viață, nu mai fusese văzut de o mai multe zile, vecinii și apropriații devenind îngrijorați.

UPDATE:La solicitarea poliţiei, Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică la ora 18.28, în municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenţii. În apartament se afla un bărbat în vârstă de 71 de ani, decedat”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților Un aparat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, utilizat în centrele universitare, a fost achiziționat de Spitalul din Alba Iulia. Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea