Bărbat de 41 de ani, REȚINUT de polițiștii din Sebeș pentru nerespectarea ordinului de protecție

Un bărbat a fost reținut de către polițiștii din Sebeș, din cauza nerespectării ordinului de protecție prin care era obligat să nu se apropie de soția sa.

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru violență în familie și care nu a respectat ordinul de protecție care îl obliga să nu se apropie de soția sa.

ELIT

La data de 09 iunie 2020, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în cursul lunii martie și-ar fi agresat soția motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și emis un ordin de protecție prin care i se interzicea să se apropie de femeie, dar acesta ar fi încălcat în mod repetat această interdicție.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 10 iunie, bărbatul va fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...