Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 33 de ani din Șibot, REȚINUT de polițiști pentru tâlhărie, după ce a vrut să jefuiască casa unei bătrâne din Alba Iulia. Este bănuit de comiterea mai multor furturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat din comuna Şibot, judeţul Alba, bănuit de tâlhărie. Se pare că bărbatul a intrat în casa unei femei din Alba Iulia, pentru a sustrage bunuri şi a fost surprins de aceasta, în interior.

Poliţiştii l-au reţinut, iar în urma verificărilor au stabilit că este bănuit şi de comiterea altor furturi din locuinţă. Joi, 27 aprilie, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26.04.2017, în jurul orei 11.15, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 81 de ani, care locuieşte pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins, în locuinţa sa, un bărbat necunoscut, care, pentru a-şi asigura scăparea, i-a pulverizat în faţă cu spray lacrimogen.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa victimei, iar în urma investigaţiilor efectuate şi cu ajutorul indiciilor oferite de victimă, au reuşit să identifice, în zona gării din municipiul Alba Iulia, persoana bănuită de comiterea faptei.

R.C., de 33 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba a fost reţinut de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde, în urma cercetărilor, s-a stabilit că este bănuit şi de comiterea a 5 furturi din locuinţe, de pe raza municipiului.

Se pare că, în cursul lunii aprilie 2017, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în 5 case din Alba Iulia şi ar fi sustras bijuterii şi bunuri de valoare. Prejudiciile reclamate de proprietari au fost cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei.

Faţă de R.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 27 aprilie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea