Rămâi conectat

Actualitate

Bani în plus pentru funcționarii din administrație. Alba a primit doar 3,9 milioane de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ministrul delegat pentru administrație, Radu Stroe și ministrul finanțelor publice Florin Georgescu au emis ordinul de modificare a nivelului maxim al cheltuielilor de personal aferent bugetului general centralizat al unităților administrativ-teritoriale pe anul 2012.

Potrivit anexei Ordinului publicat vineri în Monitorul Oficial al României, au fost repartizate în plus sume între 3 și 35 de milioane de lei.

Cu un buget suplimentat cu doar 3,9 milioane de lei, Alba se află printre județele care au primit cea mai mică sumă, după Maramureș și Vrancea care au primit doar 3 milioane de lei.

La polul opus se află Capitala, unde s-au alocat 35 de milioane de lei și județele Ilfov – 34 milioane de lei și Arad cu 32 de milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea