Baia de Arieș: Hoți din Dolj, care au intrat și furat din casa unei bătrâne sub pretextul că vor să cumpere miere de albine, prinși de polițiști

Poliţiştii din Baia de Arieş au identificat, cu operativitate, două persoane din judeţul Dolj, bănuite de un furt din locuinţă. Sub pretextul că doresc să cumpere miere de albine, un bărbat şi o femeie au profitat de neatenţia unei vârstnice din localitatea Muncelu şi i-au sustras suma de 4.100 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 13.40, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată de către o femeie de 76 de ani, din localitatea Muncelu, ce aparţine de Baia de Arieş, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.00, a fost victima unei infracțiuni de furt din locuinţă, fiindu-i sustrasă suma de 4.100 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că la locuinţa femeii s-ar fi prezentat o femeie şi un bărbat pentru a cumpăra o cantitate de miere.

Pentru a plăti mierea, cei doi i-ar fi înmânat o bancnotă de 200 de lei şi ar fi solicitat rest, context în care ar fi observat locul unde aceasta îşi ţinea banii. Ulterior, profitând de neatenţia victimei, cei doi ar fi sustras suma de 4.100 de lei.

În urma activităților de cercetare desfășurate de poliţiştii din Baia de Arieş, cu sprijinul poliţiştilor din Sălciua şi Ocoliș şi cu ajutorul semnalmentelor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 48 de ani şi o femeie de 35 de ani, ambii din judeţul Dolj, care au recunoscut comiterea faptei şi de la care a fost recuperat întreg prejudiciul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atenţionează cetăţenii cu privire la persoanele ce oferă sau se arată interesate să cumpere diferite obiecte şi le recomandă să manifeste vigilenţă şi să nu le permită, sub nici o formă, accesul în locuinţă.

 

Dacă observaţi că cineva dă târcoale casei sau încearcă să pătrundă în locuinţă, sunaţi imediat la poliţie!

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...