Rămâi conectat

Actualitate

Bacalaureat 2017, sesiunea a doua: 380 de candidați din Alba, așteptați la proba la alegere a profilului și specializării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 380 de absolvenți de liceu din Alba s-au înscris pentru a susține, joi, proba la alegere a profilului și specializării, din cadrul sesiune de toamnă a examenului de Bacalaureat 2017.

Majoritatea susțin proba la alegere a profilului și specializării la biologie vegetală și animală și geografie.

Examenul este organizat în cinci centre de evaluare: la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, în Sebeș, la Aiud și Câmpeni.

Potrivit calendarului aprobat de MEN, luni s-a desfășurat proba la limba și literatura română, marți, la limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea