Bacalaureat 2017, sesiunea a doua: 380 de candidați din Alba, așteptați la proba la alegere a profilului și specializării

Un număr de 380 de absolvenți de liceu din Alba s-au înscris pentru a susține, joi, proba la alegere a profilului și specializării, din cadrul sesiune de toamnă a examenului de Bacalaureat 2017.

Majoritatea susțin proba la alegere a profilului și specializării la biologie vegetală și animală și geografie.

ELIT

Examenul este organizat în cinci centre de evaluare: la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, în Sebeș, la Aiud și Câmpeni.

Potrivit calendarului aprobat de MEN, luni s-a desfășurat proba la limba și literatura română, marți, la limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Mihail David - 2020

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...