Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Aviz amatorilor! Un tânăr din Bistra a luat țeapă de la „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 23 de ani din comuna Bistra a fost înșelat de către o femeie de 23 de ani din municipiul Ploiești, județul Prahova, care i-a promis că îi va rezolva promlemele în dragoste, în schimbul unor sume de bani. Astfel, victima i-a trimis de bunăvoie Mamei Maria, prin mandat poștal on-line, suma de 1.200 lei.

Potrivit IPJ Alba, “marți, 26 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bistra au fost sesizați prin plângere de către partea vătămată C.C. de 23 de ani, din comuna Bistra, cu privire la faptul că a fost înșelat de către o femeie de 23 de ani din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au constat faptul că folosindu-se de un anunț postat într-un cotidian local, prin intermediul căruia se prezenta drept „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%” , G.M.S. din Ploiești i-a promis lui C.C., că-i va rezolva orice problemă, inclusiv în dragoste, iar în schimbul acestui serviciu i-a solicitat mai multe sume de bani, în valoare totală de 1.200 lei, pe care tânărul le-a trimis acesteia prin mandat poștal on-line.

În prezent, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii înşelăciune.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea