Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Avioanele care duc muncitorii români în Germania, de pe Aeroportul Cluj, BLOCATE la sol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stupoare pe Aeroportul din Cluj unde mai multe avioane sunt blocate la sol. Ieri, peste 2.000 de muncitori sezonieri au stat unul lângă altul pe aeroport, așteptând să plece în Germania la muncă, după ce țara a decis să ridice restricțiile de circulație pentru muncitorii sezonieri.

Acum, avioanele sunt blocate la sol după ce Ministerul Transporturilor nu a emis încă autorizații de transport pentru zboruri.

Reamintim că joi, mii de oameni au luat cu asalt Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj și pentru a pleaca la muncă în Germania.

Nimeni nu a respectat niciun fel de reguli, fiind îmbulzeală pentru a se face check-in -ul. În total, aproape 2.000 de muncitori sunt așteptați să ajungă în Germania la muncile agricole.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea