Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Aveţi grijă pe mâna cui vă daţi maşina! Beat, un angajat fără permis al unei spălătorii auto a furat o maşină lăsată la spălat

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Urmărit de poliţişti, s-a răsturnat şi a distrus autoturismul

Ieri noapte, 10 decembrie, ora 1.25, o patrulă de poliţie, aflată pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia iar la intersecţia străzilor Brânduşei cu strada La Recea, conducătorul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra acestuia, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto, G.R.F., de 24 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, a fost transportat cu o ambulanţă de Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale iar în urma investigaţiilor efectuate nu au fost evidenţiate leziuni grave.

Spălătoria este Thomas Auto, din apropierea casei de Cultură a Sindicatelor

 În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul pe care acesta l-a condus a fost sustras din incinta unei spălătorii auto din Alba Iulia, al cărui angajat este, G.R.F. având acces la cheile autoturismului lăsat de proprietar pentru a fi curăţa.

Autoturismul este proprietatea unei firme locale de închirieri maşini.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În continuare, faţă de G.R.F. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (B.P.)

­­­


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată Joi, 9 mai, Warner Bros. a făcut un anunț mult așteptat, pe care fanii l-au așteptat timp de peste două decenii: data lansării următorului film „Stăpânul inelelor” (Lord of the Rings), care se bazează pe lumea populară creată de autorul britanic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea