Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Avertizare hidrologică în Alba: COD PORTOCALIU de inundații pe râul ARIEȘ până în această noapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Avertizare hidrologică în Alba: COD PORTOCALIU de inundații pe râul ARIEȘ până în această noapte.

O alertă de cod portocaliu de inundații valabilă pentru județul Alba a fost emisă luni de ANM, pentru intervalui 03 Feb 10:00 – 03 Feb 22:00.

Ca urmare a precipitațiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile din bazinele hidrografice:

Crișul Negru – bazin superior amonte confluență cu râul Valea Roșie, Arieș – bazin superior amonte S.H. Câmpeni, județele Bihor și Alba. Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Crișul Pietros, Arieș – bazin amonte S.H. Scărișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea