Rămâi conectat

Actualitate

Avertismentul unui director de spital: Ne așteptăm cu ocazia vacanței de 1 Decembrie să se întâmple ceva asemănător cu ce s-a întâmplat după concediile de vară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul medical al Spitalului „Victor Babeș” din București, Simin Aysel Florescu, a transmis un avertisment, la Digi24 privind efectele pe care minivacanța de 1 Decembrie le vor avea asupra creșterii numărului de îmbolnăviri.

„Numărul de pacienți este la fel de mare, nu prea cred că am rămas la un platou, în ultimele săptămâni sunt pacienți cu forme severe de boală care ajung la noi după o ședere cam lungă acasă sau în alte locuri.

Lucrurile stau la fel de rău ca până acum, ne așteptăm cu ocazia vacanței de 1 Decembrie să se întâmple ceva asemănător cu ce s-a întâmplat după concediile de vară.
Pe măsură ce locurile sunt aglomerate și lumea umblă mai mult, transmiterea se accelerează în loc să scadă.

Dacă fiecare dintre noi nu înțelege că trebuie să stea puțin mai altfel decât anii precedenți… nu e o plăcere pentru nimeni să stea în casă, să renunțe la excursii, ne-am dori să mergem, dar anul acesta ar trebui să ne abținem”, a explicat Simin Aysel Florescu.

Medicul a descris situația de la Spitalul „Victor Babeș”: este arhiplin, inclusiv camerele de garda, de consultații, toate canapelele sunt pline de pacienți care sunt internați temporar acolo până sunt externați alți pacienți și să li se facă loc. Pacienții stau pe pe canapele pentru consultații, stau la oxigenul din camerele de garda.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea