Rămâi conectat

Actualitate

Autoturism furat din Spania în 2010, confiscat de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni de depistare în trafic a mașinilor furate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 26 – 28 octombrie, pe raza județului Alba, cu prioritate pe drumurile naționale, s-au desfășurat acțiuni care au avut drept scop depistarea în trafic a autovehiculelor furate din ţară sau străinătate, în special de pe teritoriul statelor membre ale Comunităţii Europene.

În cadrul acțiunilor au fost constate 4 infracțiuni, dintre care una constând  în depistarea unui autovehicul furat din Spania în data de 14.07.2010, față de care s-a luat măsura indisponibilizării, în vederea continuării  cercetărilor.

Au participat polițiști de investigații criminale, de ordine publică și rutieri din cadrul inspectoratului, care au controlat 33 de persoane fizice autorizate și/sau societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de dezmembrări de autovehicule scoase din uz şi care comercializează autovehicule second-hand.

Polițiștii au efectuat 22 de filtre, fiind oprite și verificate 245 de autoturisme, pasagerii autoturismelor au fost de asemenea legitimați și verificați (378 de persoane), în total fiind verificate 185 de documente.

Pentru diferite încălcări ale normelor legale în vigoare constatate polițiștii au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a de 10.740 lei.

 foto arhivș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea