Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Autoturism furat din Spania în 2010, confiscat de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni de depistare în trafic a mașinilor furate

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 26 – 28 octombrie, pe raza județului Alba, cu prioritate pe drumurile naționale, s-au desfășurat acțiuni care au avut drept scop depistarea în trafic a autovehiculelor furate din ţară sau străinătate, în special de pe teritoriul statelor membre ale Comunităţii Europene.

În cadrul acțiunilor au fost constate 4 infracțiuni, dintre care una constând  în depistarea unui autovehicul furat din Spania în data de 14.07.2010, față de care s-a luat măsura indisponibilizării, în vederea continuării  cercetărilor.

Au participat polițiști de investigații criminale, de ordine publică și rutieri din cadrul inspectoratului, care au controlat 33 de persoane fizice autorizate și/sau societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de dezmembrări de autovehicule scoase din uz şi care comercializează autovehicule second-hand.

Polițiștii au efectuat 22 de filtre, fiind oprite și verificate 245 de autoturisme, pasagerii autoturismelor au fost de asemenea legitimați și verificați (378 de persoane), în total fiind verificate 185 de documente.

Pentru diferite încălcări ale normelor legale în vigoare constatate polițiștii au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a de 10.740 lei.

 foto arhivș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinu, fără a mai avea nevoie de pașaport, cu o singură condiție, conform unei măsuri anunțate de guvernul de la Ankara. Citește și: Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea