Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Autostrada Sebeș-Turda: Fonduri alocate de Guvern pentru 915 imobile expropriate de pe amplasamentul suplimentar – Lot 3, pe raza localităților Aiud și Mirăslău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată aflate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării Autostrada Sebeș — Turda — Lot 3, precum și fondurile necesare pentru plata despăgubirilor.

Printr-o Hotărâre, Guvernul a alocat suma de 1,126 milioane de lei, fonduri destinate despăgubirii proprietarilor ale căror imobile vor fi expropriate pe amplasamentul suplimentar al Autostrăzii Sebeș — Turda — Lot 3. Este vorba despre 915 imobile situate pe raza localităților Aiud și Mirăslău din județul Alba, în suprafață totală de 289.407 mp.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectul ”Autostrada Sebeș-Turda” prevede construirea autostrăzii pe teritoriul județelor Alba și Cluj, pe o lungime totală de 70 km.

Sumele necesare despăgubirilor se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și au rezultat ca urmare a Raportului de expertiză întocmit de către un expert autorizat al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), conform Legii 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică necesară realizării unor obiective de interes național, județean sau local, cu modificările și completările ulterioare, precum și normelor metodologice de aplicare a acesteia.

Biroul de presă al Guvernului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea