Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1 se deschide în 3 decembrie. Mariana Ioniță, director CNAIR, confirmă, OFICIAL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda se va deschide la data de 3 decembrie 2020, așa cum ziarulunirea.ro a anunțat de aproape o săptămână. Mariana Ioniţă, directorul general al Companiei Naţionale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a confirmat oficial acest lucru.

„Cu Sebeş-Turda, primul lot, suntem aproape de final şi pregătim darea în trafic la începutul lunii decembrie. Sebeş-Turda lotul doi a revenit pe program normal şi de asemenea va fi dat în trafic în prima jumătate a anului viitor“, a explicat directorul CNAIR, pentru Ziarul Financiar.

Citește și: VIDEO| Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, filmat integral din dronă. Cum arată cu 5 zile înainte de deschiderea traficului între Sebeș și Alba Iulia

YouTube video

Miza anului 2021 va fi demararea lucrărilor pe noi tronsoane din A7.

default

„Anul viitor sunt şanse să vedem intrarea pe şantier în cazul tron­soanelor Ploieşti-Buzău şi Buzău- Focşani din Autostrada Moldovei“, a subliniat directorul CNAIR.

Următorul pas îl reprezintă lucrările la drumul expres dintre Craiova şi Piteşti, cel care ar accelera industria auto din Dolj şi ar reprezenta o gură de oxigen pentru uzina Ford.

„Am certitudinea ca în 2021 loturile 1 şi 2 din primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti să fie date în trafic deşi termenul era 2022. Vor fi gata în toamna-iarnă 2021.“

„Drumul expres evoluează foarte bine, acolo vom intra şi cu lotul 3. Pe lotul 4 există o problemă, s-a cerut o reanaliză a procedurii de achiziţie la Curtea de Apel dar sperăm că în cursul anului viitor să fie clarificată situaţia şi să trecem la proiectare“, a spus Mariana Ionţă.

De asemenea, pe A3 Râjnov-Cristian se lucrează şi este aproape gata pentru darea în trafic, însă fiind zonă de munte, compania de drumuri va vedea în următoarele zece zile daca vor putea sau nu să dea în trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea