Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Autorii scandalurilor provocate la Abrud și Câmpeni, arestați sau obligați să nu părăsească localitatea de domiciliu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de ieri 17 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Abrud i-au prezentat pe Daniel – Cristian O. şi Gheorghe-Ovidiu S. care au provocat scandal public în două localuri din oraşul Abrud, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, “pe baza probelor administrate raportat la participaţia infracţională a celor doi suspecţi, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pentru Daniel-Cristian O. şi au dispus cercetarea în stare de libertate a Gheorghe-Ovidiu S. faţă de care au luat măsura „obligării de a nu părăsi localitatea” .

Completul de judecată din cadrul Judecătoriei Câmpeni şi-a însuşit propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Daniel-Cristian O., care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările continuă.”

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni au continuat cercetările în dosarul penal în care trei tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” deoarece în noaptea de 14 spre 15.12.2013 au provocat scandal public într-un local public din oraşul Câmpeni.

Potrivit IPJ Alba, “faţă de cei trei tineri poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere, iar în cursul zilei de 17 decembrie, i-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Având în vedere probatoriul administrat şi actele săvârşite de fiecare dintre suspecţi, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pentru Adrian-Vasile B. şi Ioan-Doru N. şi au dispus cercetarea în stare de libertate a lui Nicolae –Alin S. faţă de care au luat măsura „obligării de a nu părăsi localitatea” pentru o perioadă de 30 de zile.

Completul de judecată din cadrul Judecătoriei Câmpeni au dispus măsura „obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu”  pentru o perioadă de 30 de zile.  Cercetările continuă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea