Rămâi conectat

Curier Județean

Automate de bilete și dozatoare de lapte din Alba Iulia, SPARTE de 4 tineri, care au fost reținuți pentru FURT. Suma pe care au reușit să o strângă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 4 tineri care au furat bani din 10 automate de bilete și dozatoare de lapte amplasate pe raza municipiului Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

La data de 28 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, unul din Alba Iulia și 3 din comunele Șard și Cricău, care sunt bănuiți că ar fi sustras sume de bani, din 5 automate de bilete aparținând societății locale de transport local Alba Iulia și din 5 dozatoare de lapte aparținând unor societăți comerciale.

Din cercetară a rezultat că, în nopțile de 23/24 și 27/28 decembrie 2020, cei 4 tineri ar fi forțat aparatele, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 1.000 lei.

În cursul zilei de azi, 29 decembrie, cei 4 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea