Au furat produse dintr-un supermarket din Aiud și i-au agresat pe angajați: Bărbați trimiși în judecată, pentru tâlhărie

Au furat produse dintr-un supermarket din Aiud și i-au agresat pe angajați: Bărbați trimiși în judecată, pentru tâlhărie

G. Valentin Lucian şi N. Corneliu Rudolf sunt acuzaţi că, după ce au furat alimente şi băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Aiud, i-au agresat pe agentul de pază şi pe o vânzătoare.

ELIT

Cei doi au 34 şi 35 de ani şi domiciliază în localitatea Chitila. Fapta de tâlhărie a avut loc în 14 octombrie, autorii au fost prinşi în 6 noiembrie şi au fost trimişi în jduecată, la Judecătoria Aiud, în stare de arest, în 27 noiembrie.

Aceştia au pătruns în supermarket, au sustras mai multe produse alimentare şi sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine, iar, în timp ce ar fi încercat să plece din magazin, au fost observaţi de către agentul de pază.

Mihail David - 2020

Pentru a-şi asigura scăparea, unui dintre bărbaţi l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi împins-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena şi ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket. Cei doi bărbaţi riscă între 2 ani şi 7 ani de închisoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...