Rămâi conectat

Curier Județean

Au dat chix în afaceri. Albaiulieni întreprinzători cercetaţi penal pentru evaziune fiscală de peste 700 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Trei tineri din Alba Iulia şi unul din Abrud, în calitate de  administratori a unor societăţi comerciale sunt cercetaţi penal de poliţiştii din Abrud pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, fals material in înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Cei patru tineri de 24, 30, 31 şi 35 de ani sunt suspectaţi că în perioada 1 ianuarie 2008 – 31 decembrie 2009, în calitate de administratori ai unor firme care se ocupau cu comerţ şi servicii, au emis în mod repetat facturi fiscale, pe care le-au înregistrat în evidenţele contabile, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi TVA în valoare totală de 711.581 lei.

Marţi 27 martie, Poliţia oraşului Abrud a finalizat cercetările în acest dosar privind infrac’iuni economice iar pentru recuperarea prejudiciului au fost aplicate masuri asigurătorii, respectiv sechestru pe bunurile învinuiţilor.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de trimitere în judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea