Au condus sub influența alcoolului și fără permis un autoturism neînmatriculat: Doi tineri din Sebeș, reținuți de polițiști

Doi tineri din Sebeș au fost reținuți de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier. Cei doi ar fi condus un autoturism neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Unul din ei se afla sub influența alcoolului.

La data 23 august 2020, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un doi tineri de 27 și 28 de ani, din Sebeș, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

ELIT

În noaptea de 22/23 august, tânărul de 27 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un tânăr de 28 de ani, pasager în autoturism, care anterior a condus și el autoturismul fără să dețină permis de conducere.

În cursul zilei de azi, 24 august, cei doi tineri vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419