Au condus cu alcool la bord şi au provocat evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. Dosare penale pentru doi şoferi din Cugir şi Sibiu

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 25.06.2017, în jurul orelor 19.50, poliţişti Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DN 67C, la intrare în comuna Șugag, soldat cu pagube materiale.

D.N., de 50 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în şanţ.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Mihail David - 2020

Tot la data de 25.05.2017, în jurul orelor 22.45, poliţiştii din Cugir au intervenit la un eveniment rutier, produs pe strada Râul Mare din Cugir, soldat cu pagube materiale.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

I.I.P., de 31 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.I.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...