Rămâi conectat

Curier Județean

Atleta Mihaela Acatrinei (LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia), medaliată cu bronz la balcaniadă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Astăzi, în localitatea Ayvalik-Balikesir din Turcia s-au desfăşurat Campionatele Balcanice de marş, competiţie la care atleta albaiuliană Mihaela Acatrinei (foto stânga, nr. 139) a câştigat o medalie de bronz. Delegaţia României a fost compusă din 14 competitori, între aceştia regăsindu-se şi două sportive din Cetatea Marii Uniri, ambele pregătite de antrenorul Gabriel Avram.

Astfel, în proba junioarelor 1, Mihaela Acatrinei (LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) a cucerit medalia de bronz la Campionatele Balcanice de marş. Albaiulianca a avut rezultatul 52 minute şi 17 de secunde, Acatrinei (18 ani) fiind la a treia particoipare de acest gen. „Este prima medalie balcanică şi totodată internaţională a carierei, la întâia cursă de acest gen la nivelul juniorilor, restul prezenţelor fiind la cadeţi”, a declarat Gabriel Avram.

Bianca Molnar (LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) a terminat pe locul 5 la junioare 2, pe distanţa de 5000 de metri, cu rezultatul 26  minute şi 13 secunde. „Se pare că importanţa cursei a marcat-o pe Bianca, care nu a rezistat tensiunii. Molnar a mai fost anul trecut la balcaniadă, dar în afara concursului, probabil şi oboseala drumului, de peste 24 de ore cu autocarul şi-a spus cuvântul”, a conchis Avram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea