Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Asus Zenbook Duo: perfect pentru multi-tasking (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ne-am adaptat ușor la noul stil de viață în care muncim și învățăm de acasă și deși acest nou mod de a trăi avea să ne îmbunătățească calitatea vieții prin faptul că elimina naveta și trezitul foarte de dimineață, pare că suntem mai ocupați ca niciodată. Este evident că, de când aproape tot ce ține de viața noastră s-a mutat în online și în format digital, ne bazăm din ce în ce mai mult pe device-urile noastre.

Dintre persoanele ce lucrează remote și implicit pe un calculator sau un latop sunt nevoiți să își împartă atenția în multiple locuri în același timp. Pentru acest lucru cei de la Asus au lansat Asus Zenbook Duo. Chiar în cadrul CES 2021, compania a prezentat două noi laptop-uri cu ecran dublu. Noul model ar trebui să fie disponibil în America începând cu luna aprilie a acestui an.
Pentru cei ce nu sunt familiari cu seria Asus Zenbook, Duo, aceste laptop-uri au un ecran principal, cel clasic, și mai dispun de un al doilea ecran numit ScreenPad Plus ce este poziționat deasupra tastaturii, în jumătatea superioară. Nu este neapărat suficient de mare pentru a putea fi utilizat propriu-zis, dar este ideal pentru diverse aplicații pe care trebuie să le urmărești sau pe care vrei să le utilizezi separat. Anumite programe, precum Adobe, oferă interfețe specifice pentru acest ScreenPad.
Noua linie Asus Zenbook Duo primește îmbunătățiri în ceea ce privește procesorul și placa video
Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED este un update adus modelului Zenbook Pro Duo 15, iar modelul nou de 14 inch este un update pentru modelul clasic de Asus Zenbook Duo ce a fost lansat anul trecut. Ambele modele au primit un boost în ceea ce privește procesorul, modelul de 15 inch fiind dotat cu procesoar Intel de-a 10 generație, dar și placă video Nvidia GeForce RTX 3070, ultima pe care compania a lansat-o. În cazul modelului de 14 inch, acesta este dotat cu un procesor Intel de-a 11-a generație, i7 sau i5, cu placă video Iris Xe integrată la care poți adăuga și o placă video Nvidia GeForce MX450.
Un alt update ar fi faptul că ScreenPad-ul de la Asus Zenbook poate fi înclinat. Acesta este un avantaj foarte mare al noilor modele. Acest lucru înseamnă că nu va mai trebui să te apleci peste ecran pentru a vedea, ci vei putea să ajustezi unghiul în așa fel încât să poți vedea ecranul fără probleme. Noul software al ScreenPad-ului este denumit Screen Xpert 2 și include noi aplicații ce fac multi-tasking-ul și mai ușor. Cu noua funcție Window Flick poți să navighezi mult mai ușor între ferestrele pe care le ai deschise pe acest mic ecran.

Îți poți duce productivitatea la un alt nivel cu Asus Zenbook Duo

Această simplu mic ecran te poate ajuta să fii mult mai productiv și să poți să îți completezi task-urile mai rapid și mai ușor. Procesorul și placa video sunt menite să facă ca Asus Zenbook Duo să fie un laptop puternic care să poată susține cu ușurină multiple task-uri. Fie că navighezi între o mulțime de excel-uri, pregătind rapoarte, sortând informații și realizând grafice, sau ești graphic designer și ai nevoie să ai multiple surse de inspirație în față și foloșești multiple aplicații pentru a crea produsele cerute, noul Asus Zenbook Duo te poate ajuta indiferent de domeniul în care activezi, fie că îl utilizezi pentru muncă sau pentru proiectele personale.
Mai mult de atât, având în vedere că majoritatea ședințelor, prezentărilor și cursurilor se țin în format digital, acest laptop este ideal pentru a putea menține contactul cu ”publicul” în timp ce prezinți. Poți să păstrezi aplicația de video conferință pe ecranul principal pentru a putea urmări feedback-ul persoanelor, iar pe ecranul secundar poți să păstrezi prezentarea, discursul sau informațiile pe care le prezinți. De asemenea, printr-un simplu swipe, poți naviga între aplicațiile de care ai nevoie, ceea ce prezintă un adevărat avantaj atunci când trebuie să fii atent la mai multe lucruri simultan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea