Astăzi se deschide Parcul Sărbătorilor de Iarnă la Alba Iulia: Brad de Crăciun, perdea de lumini, figurine de poveste, patinoar și căsuțe cu bunătăți în Cetatea Alba Carolina

Paul Voicu - Primar 2020

Parcul Sărbătorilor de Iarnă se deschide în 8 decembrie: Brad de Crăciun, perdea de lumini, figurine de poveste, patinoar și căsuțe cu bunătăți în Cetatea Alba Carolina

O atmosferă caldă și relaxantă, în care gândul zboară fără să vrea la atmosfera familială din casa molcomă a bunicilor, în miros de castane coapte, turtă dulce și arome de vin fiert cu scorțișoară.

La Alba Iulia Crăciunul își regăsește semnificațiile și ne face să cugetăm la adevăratul său sens: iertare, milă și mulțumire pentru tot de avem. 

ELIT

În acordurile colindului tradițional, intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă, în Cetate, în această duminică (8 decembrie), de la ora 17.00. Locul se va transforma într-un spațiu al bucuriei cu brad de Crăciun, perdea de lumini, figurine de poveste, patinoar și căsuțe cu bunătăți.

Mihail David - 2020

Dacă sunteți în căutare de cadouri sau vreți doar să savurați un ceai fierbinte, o ciocolată caldă sau chiar un vin fiert în compania celor dragi, Parcul Sărbătorilor de Iarnă este locul ideal.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi deschis din 8 decembrie ora 17:00 în fiecare zi, din zori, până… după Sărbători.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...