Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Şoimii Pâncota *Finala de sub Drăgana sau un meci cât un întreg campionat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Metalurgistul Cugir 12Astăzi, la ora 18.00, pe stadionul „CSO”, Metalurgistul Cugir îşi joacă ultima şansă de a mai spera în cărţile promovării în Liga a 2-a, în etapa a 8-a din play-off-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Egalată dramatic la Sebiş, după ce a avut 2-0, în ultimele secunde, echipa lui Opric a pierdut teren în lupta pentru locul întâi, la care încă mai speră deşi este la 5 puncte în spatele liderului Şoimii Pâncota. Se anunţă o confruntare „pe viaţă şi pe moarte”, pentru că amfitrionii nu au la îndemână decât alternativa victoriei. Se anunţă un meci teribil, de „totul sau nimic” în condiţiile în care Metalurgistul Cugir (locul al treilea), la startul părţii a doua a sezonului pornea cu trei puncte avans! „Noi ne jucăm şansele până la capăt şi ştim importanţa punctelor. Trebuie să câştigăm pentru a mai spera, dar în acelaşi timp suntem la mâna altor rezultate. Presiunea este pe ambele echipe, dar noi credem în continuare penru că speranţa moare ultima”, a declarat antrenorul Marius Opric. Metalurgistul Cugir revine pe propriul gazon după trei remize consecutive externe, la Oşorhei, Baia Mare şi Sebiş.

*Opric e „ars” de Şoimii!

E un meci cât un campionat! Dacă învingem, eu zic că putem accede în liga a doua. Suntem la mâna noastră, dacă eşti bun pe teren şi îţi faci treaba, ai şi rezultate”, a spus pentru www.sportarad.ro Pavel Piroş, oficialul oaspeţilor despre „ciocnirea” orgolilor din Alba. Absenţe importante din ambleme garnituri: Schuller şi Cîrstean – suspendaţi, Negură – accidentat, la Metalurgistul, respectiv Ad. Rusu şi Cr. Irimia – suspendaţi de la vizitatori. Toate cele trei dueluri precedente au fost dramatice: în tur la Pâncota a fost 1-1 (Itu a egalat în prelungiri), 1-0 pentru Cugir în 8 martie acasă, respectiv 1-2 în Arad.

De fapt Şoimii n-au mai cunoscut gustul eşecului tocmai de la Cugir, acum peste două luni, în urmă cu 12 jocuri, atunci fiind momente încinse, când antrenorul Marius Opric a fost trimis în tribună şi apoi suspendat pentru două etape. Tehnicianul hunedorean are un „dinte” personal împotriva grupării din Arad, care i-a barat sezonul precedent drumul spre eşalonul secund cu FC Hunedoara, la „influenţa” Olimpiei Satu Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea