Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi, ora 18.00, derby-ul CSU Alba Iulia – CS Municipal Târgovişte *Din Euroligă, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” poposeşte astăzi, de la ora 18.00, CS Municipal Târgovişte, cea mai puternică echipă de baschet feminin din România, anunţându-se un spectacol de gală, trupa lui Popov, CSU Alba Iulia situându-se pe poziţia a 5-a, cu 34 de puncte (14 succese, 6 înfrângeri) înaintea partidei care contează pentru runda a 18-a a Ligii Naţionale. Campioana României, CS Municipal Târgovişte reprezintă unica echipă din arealul baschetului feminin românesc pe care CSU Alba Iulia nu a învins-o niciodată în istorie. Parcursul de poveste din Euroligă, eliminarea în play-off-ul întrecerii continentale de către celebra Spartak Moscova au devenit amintiri frumoase pentru deţinătoarea titlului, care revine din Europa în competiţia autohtonă. Dâmbovicencele lui Florin Nini (locul 3, cu 37 de puncte, 18 victorii, un eşec) au de recuperat restanţele din întrecerea internă şi obligate de programul condensat joacă două meciuri în Ardeal, în două zile, astăzi, la Alba Iulia, de la ora 18.00, şi mâine la Cluj-Napoca.

*Probleme de lot pentru CSU Alba Iulia

Târgovişte este o formaţie foarte bună, de Euroligă, au o bancă lungă, pot trimite oricând în teren două echipe la fel de valoroase. Noi vom face tot ceea ce este posibil să câştigăm meciul, dar va fi un joc foarte dificil. Vom încerca unele lucruri noi în apărare, pentru a le induce în eroare”, a declarat antrenorul Miroslav Popov, aflat înaintea celui de-al treilea test cu „granzii” stagiunii, după insuccesele cu CSM Satu Mare şi ICIM Arad. Tehnicianul studentelor din Cetatea Marii Uniri nu se poate baza pe Eniko Tarţa (încă nerecuperată), în vreme ce Becca Tobin, traversează o perioadă dificilă şi imediat după joc va pleca în SUA pentru câteva zile, mama sa fiind grav bolnavă. „Avem toată stima cuvenită pentru performanţa izbutită de CS Municipal în cea mai importantă competiţie continentală, dar vom încerca să le surprindem şi să ne jucăm onorabil şansele. Nicio o echipă din ţară, în acest moment, nu poate fi considerată favorită într-un asemenea duel, însă nu ne predăm dinainte”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea