Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSU Alba Iulia – Rapid București și demararea acțiunii caritabile

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Spisska Nova Ves3În această seară, cu începere de la ora 18:00, echipa antrenată de Miroslav Popov întâlnește pe propriul teren pe Rapid București, într-o partidă care contează pentru etapa a XI-a a Ligii naționale de baschet feminin. Disputa se anunță a fi un antrenament cu public pentru gazde, având în vedere că întâlnesc una din codașele clasamentului, formație formată doar din jucătoare autohtone, majoritatea tinere, care nu a reușit să câștige decât împotriva lanternei roșii, SCM Craiova, în acest sezon.

 Prestația din campionat de până în prezent arată clar diferența de valoare din acest moment între cele două combatante. Astfel, CSU Alba Iulia ocupă poziția a patra în clasament și a reușit să obțină până în acest moment 8 victorii, înregistrând două înfrângeri, cu campioana CSM Târgoviște, respectiv CSBT Alexandria. De cealaltă parte, Rapid București se clasează pe locul 13, cu un singur succes și 9 partide pierdute și luptă practic pentru a nu termina pe ultima poziție la finalul campionatului. Ca performanță negativă pentru bucureștence este de amintit faptul că în partida pe care acestea au disputat-o împotriva campioanei en-titre din România, sportivele lui Dan Militaru nu au reușit să puncteze deloc în repriza a doua, iar scorul final al meciului a fost unul drastic, 22-104.

În întâlnirile directe, scorul este unul favorabil gazdelor, 6-2, care au câștigat de altfel ultimele 6 dispute față în față. Meciul din această seară este unul special pentru jucătoarea de la CSU, Larisa Toma, care a evoluat pentru Rapid București timp de 11 ani.

De menționat că începând cu această partidă și în continuare în următoarele 3 dispute pe care CSU le mai are de jucat pe propriul teren, clubul universitar, în colaborare cu Serviciul social din cadrul Primăriei Alba Iulia, invită toți iubitorii de baschet, care vin la sală, să ia parte la o acțiune caritabilă de ajutorare a câtorva familii nevoiașe din Alba Iulia, în preajma Sărbătorilor de iarnă. Astfel, începând de astăzi sunteți așteptați la meciurile de acasă să aduceți la sală haine, obiecte, produse sau sume de bani, care vor fi donate înainte de Crăciun unor familii din oraș aflate în dificultate. De asemenea, donații se pot face și în zilele de marți și joi, de la ora 20.00, în cadrul programului de antrenamente gratuite de aerobic, de la sala Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea