Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ASTĂZI: Membrii PMP vor face o vizită SURPRIZĂ la sediul PSD Alba. Ce îi aşteaptă pe deputaţii Dîrzu şi Potor?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potor si Dirzu01PMP Alba nu a stat cu mâinile în buzunar vizavi de scumpirea accizei, respectiv creşterea preţului benzinei şi a motorinei la pompă şi a strâns 10.700 de semnături de la persoane din judeţul Alba care nu sunt de acord cu această măsură.

În acest sens o delegaţie PMP va depune la sediul PSD Alba, la ora 16.30, o solicitare prin intermediul căreia îi roagă pe deputaţii PSD din Alba să voteze împotriva Ordonanţei de Urgenţă cu care va veni premierul Victor Ponta în Guvern.

O scrisoare îi aşteaptă pe deputaţii PSD Ioan Dîrzu şi Călin Potor în care se prezintă dorinţa a 317.000 de români din ţară care nu îşi doresc majorarea accizei. Preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a precizat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că scumpirea se va regăsi şi în preţul alimentelor, iar din această cauză Victor „Pompa”, aşa cum a fost numit de deputat, ar trebui să renunţe la acciză. Negruţ a apreciat faptul că scumpirea accizei a determinat scăderea vânzării carburanţilor, în zilele de 1 şi 2 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea