ASTĂZI: Membrii PMP vor face o vizită SURPRIZĂ la sediul PSD Alba. Ce îi aşteaptă pe deputaţii Dîrzu şi Potor?

Potor si Dirzu01PMP Alba nu a stat cu mâinile în buzunar vizavi de scumpirea accizei, respectiv creşterea preţului benzinei şi a motorinei la pompă şi a strâns 10.700 de semnături de la persoane din judeţul Alba care nu sunt de acord cu această măsură.

În acest sens o delegaţie PMP va depune la sediul PSD Alba, la ora 16.30, o solicitare prin intermediul căreia îi roagă pe deputaţii PSD din Alba să voteze împotriva Ordonanţei de Urgenţă cu care va veni premierul Victor Ponta în Guvern.

O scrisoare îi aşteaptă pe deputaţii PSD Ioan Dîrzu şi Călin Potor în care se prezintă dorinţa a 317.000 de români din ţară care nu îşi doresc majorarea accizei. Preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a precizat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că scumpirea se va regăsi şi în preţul alimentelor, iar din această cauză Victor „Pompa”, aşa cum a fost numit de deputat, ar trebui să renunţe la acciză. Negruţ a apreciat faptul că scumpirea accizei a determinat scăderea vânzării carburanţilor, în zilele de 1 şi 2 aprilie.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

AnN 3 aprilie 2014 at 11:58

Si PSD-ul a strans 7 milioane de semnaturi (voturi) ce nu sunt de acord cu Basescu 🙂 7 milioane de semnaturi impotriva cresterii TVA-ului la 24% si impotriva scaderii cu 25% a salariilor… raportul 10.700 versus 7.000.000 e cam mare, nu?

Mariana 3 aprilie 2014 at 18:14

Trebuie sa il intelegem si noi pe Negrut asta pentru ca ce va scrie el in raportul de activitate pe saptamana asta ? N-ai activitate, jos la lipit afise. Si omul nu vrea sa-si mai aduca aminte de vremuri apuse.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...