Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi, la Alba Iulia, Marşul Factorilor Poştali, etapa judeţeană

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oficiul Judeţean Reţea Poştală Alba în colaborare cu Sindicatul Poşta Română organizează sâmbătă, 7 mai 2011, ora 11.00, în Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia etapa judeţeană a Marşului Factorilor Poştali. Fetele vor mărşălui pe distanţa de 3.000 metri, iar băieţii vor avea de parcurs un traseu de 7.000 metri. Câştigătorii competiţiei de sâmbătă se vor califica la etapa regională a Marşului Factorilor Poştali, care va avea loc pe data de 28 mai 2011. Etapa naţională a concursului va avea loc în perioada 10-12 iunie 2011. Marşul Factorilor Poştali este o competiţie profesional-sportivă organizată anual de Poşta Română. Debutul întrecerii a avut loc în anul 1977, la Bucureşti. Drumul spre faza naţională a Marşului Factorilor Poştali cuprinde etapele judeţene şi regionale, la startul cărora se aliniază an de an peste 1000 de poştaşi români.
De-a lungul timpului, poştaşii câştigători ai fazei naţionale au participat la competiţii balcanice sau europene reuşind, prin rezultatele obţinute, să creeze Poştei Române şi, implicit, României o imagine bună peste hotare. La ediţia 2008 a Balcaniadei, Poşta Română a obţinut locurile întâi la individual fete şi băieţi, precum şi pe echipe fete, dar şi locul al 3-lea pe echipe băieţi. Partenerii evenimentului sunt SC Unirea Pres S.R.L. şi SC OMA Group Star. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș Un accident s-a produs în jurul orei 20:30, 21 aprilie, între două autoturisme, la nodul rutier, intersecția autostrăzii A10 cu A1, sensul de mers Sebeș – Sibiu. Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea