Asociația Pro Infrastructură despre lucrările la tronsonul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva: ”Sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desăvârşire”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură, solicită CNAIR, într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, să intervină de urgență pentru remedierea lucrărilor nefinalizate și pentru realizarea unei întrețineri corespunzătoare a tronsonului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

„După rezilierea tronsonului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva de către CNAIR în august 2019, astăzi putem spune că finalizarea lucrărilor și întreținerea ”sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desăvârşire”. Se poate observa asta în imaginile atașate, unde cât de curând peisajul va putea fi ușor confundat cu unul de junglă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CNAIR a afirmat (după rezilierea abuzivă și ilegală a contractului despre care am scris în repetate rânduri) că va executa garanția constructorului și va finaliza lucrările din afara corpului autostrăzii din respectivele sume.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Însă adevărul este că sumele nu au fost executate de Compania de Drumuri, ba chiar există toate premisele pentru a fi buni de plată față de constructor în urma proceselor ce se află în prezent pe rolul instanțelor.

În tot acest timp lucrările se degradează, sistemul de scurgere a apelor nefiind finalizat în totalitate, iar lipsa gardurilor exterioare de protecție mențin valabile restricțiile aberante de viteză de pe autostradă. Constructorul autostrăzii nu poate decât să se bucure în aceste condiții, având acum noi motive în instanță să justifice eventualele deficiențe cu lipsa de întreținere.

Solicităm CNAIR să intervină de urgență pentru remedierea lucrărilor nefinalizate și pentru realizarea unei întrețineri corespunzătoare a sectorului de autostradă”, au scris reprezentanții Asociației Pro Infrastructură, pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419