ASCOR Alba Iulia a organizat o acțiune de ecologizare în Cheile Aiudului. Peste 30 de tineri au luat parte la activitate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia a organizat o acțiune de ecologizare la Cheile Aiudului. La aceast eveniment au luat parte 30 de membri ai ASCOR Alba Iulia, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Aiud și Primăria comunei Livezile.

Sâmbătă, 18 iulie 2020, începând cu ora 10.00, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia a realizat o amplă acțiune de ecologizare în Cheile Aiudului. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Aiud și Primăria comunei Livezile, la acțiune luând parte 30 de membri ai ASCOR Alba Iulia. Alături de tinerii studenți s-a aflat și jurnalista Andreea Bogdan care a acceptat cu mult entuziasm propunerea de a lua parte la acest demers. De asemenea, printre cei prezenți s-au aflat părintele Ioan Bogdan, protopop al Aiudului, domnul Horațiu Han, primarul comunei Livezile, părintele Răzvan Țârău, preot al parohiei Livezile, și părintele Virgil Filimon, preot al parohiei Izvoarele.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Participanţii la acţiunea de curăţenie, echipaţi cu mănuşi şi dotaţi cu saci menajeri, au format mai multe grupe, reușind astfel să desfășoare activitatea într-un mod optim și eficient. Prin intermediul acestei activități din Cheile Aiudului – zonă care oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști din județul Alba –, ASCOR Alba Iulia a continuat șirul acțiunilor de ecologizare derulate în zonele limitrofe ale localităților. În buna desfășurare a evenimentului s-au implicat în mod deosebit studenții Adrian Bândean și Alexandru Graur, vicepreședinții ASCOR Alba Iulia. La finalul acțiunii, în cadrul unei agape frățești organizată în aer liber, a avut loc un minirecital de muzică folk al solistului Marius Moga, solistul trupei „Melodis” din Aiud, acesta fiind acompaniat de către tinerii studenți.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419