Rămâi conectat

Societate

Artiştii albaiulieni – Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor concerta pe scena teatrului Watersmeet din Londra

Publicat

în

În urma invitaţiilor primite din partea organizatorilor, artiștii Silvan Stâncel & Ovidiu Scridon concertează pe data de 13 aprilie 2013, începând cu ora 18.00, la sala teatrului Watersmeet din Londra. Acest eveniment încheie turneul „Pentru Ea!”, care a debutat pe 1 martie 2013, cuprinde 20 de concerte și este dedicat tuturor iubitorilor de muzică live, chitară flamenco, pop, folk sau fusion.

„Concertul de la Londra a venit cât se poate de firesc. Suntem foarte onorați cu atât mai mult cu cât e vorba despre un concert independent iar oamenii vin special pentru noi. Asta ne dă increderea că suntem pe drumul bun. Turneul pe care îl finalizăm este o experienţă muzicală și de viață minunată. Am cunoscut nenumărați oameni interesanti și am primit noi invitații. Suntem la ora actuală în discuții pentru a concerta în Italia și sperăm să concretizăm în această direcție.

Volumul „Portretul unui gând” și albumul „Într-o zi” a lui Ovidiu Scridon au fost foarte bine primite peste tot iar la Alba Iulia Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” a organizat în acest sens un eveniment aparte. Le mulțumim pe această cale tuturor gazdelor noastre și îi asiguram de aprecierea noastră! Vă așteptăm la concertele viitoare iar dacă din diverse  motive nu reușiți să ajungeți nu uitați că atât Ovidiu Scridon cit și eu avem site-uri proprii și pagini pe facebook unde ținem aproape de cei care iubesc muzica noastra, chitara, poezia, muzicuțele, ukulele dar nu numai. Ne vedem la Londra! ” Silvan Stâncel – www.silvanstancel.ro

Elit - Gustul Desăvârșit

„… aproape 5000 de km, fiecare zi în alt oraș, nopți dormite pe jumătate, energii pozitive, etc… am făcut toate acestea „Pentru Ea!” și pentru toți cei care se regasesc in emotiile cântecelor noastre. Turneul a fost o provocare iar sălile pline și bis-urile celor care ne-au ascultat au fost și sunt motive suficiente sa îndrăznim mai mult. Deja pregătim următoarea serie de concerte, ocazie cu care vom promova primul album a lui Silvan Stâncel „Blondă sau brunetă”. Acesta va fi și numele următorului turneu iar Silvan a primit propunerea din partea LIBRIS www.libris.ro de a-i produce oficial acest CD care se anunță un material discografic de excepție. Ca și până acum fiecare concert va fi inedit și unic. În ceea ce privește Londra suntem bucurosi și încântati că ni se întâmplă.

Muzica noastră ajunge din nou peste granițele țării într-un mod firesc și așteptăm cu inima deschisă interacțiunea cu publicul de acolo. Vom cânta în limba română, vom cânta muzică instrumentală dar nu numai… Am convingerea că totul va fi minunat. Pe curând prieteni !” Ovidiu Scridon – www.ovidiuscridon.ro

Partenerii acestui turneu sunt: Jurnalul Național, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Consiliul Județean  Alba, Primăria Alba Iulia, www.agache.ro și www.pensiunearamet.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Publicat

în

Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Robinetele din parcul din fața Primăriei Sebeș nu funcționează nici în acest an, spre indignarea cetățenilor și trecătorilor.

Un cititor ziarulunirea.ro, nemulțumit de modul în care autoritățile gestionează posibila venire timpurie a temperaturilor caniculare de vară, a trimis pe adresa redacției o serie de imagini cu un robinet din parcul din inima orașului, nefuncțional înainte de sezonul estival.

Elit - Gustul Desăvârșit

În lunile următoare, meteorologii transmit că România va avea parte de o vară atipică. Așa cum s-a întâmplat și până acum, temperaturile au oscilat de la o zi la alta, iar mai multe zone din țară au fost afectate de fenomene meteo extreme – grindină, furtuni, ploi torențiale, formându-se chiar, local, inundații.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a specificat la Antena 3 faptul că țara noastră se va confrunta cu fenomene meteo extreme, în lunile ce vor urma. Mai mult decât atât, în această perioadă, temperaturile sunt mai mari decât cele specifice sfârșitului lunii mai.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Publicat

în

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Satele aparținătoare comunei Șpring, din județul Alba, au rămas „pe întuneric”, după ce o linie de curent a fost ruptă de un castan, pe o stradă din proximitatea gării din satul Cunța.

Astfel satele Cunța, Șpring, Drașov și Vingard, la momentul redactării articolului, nu beneficiază de serviciul de alimentare cu energie electrică, deși incidentul ce a condus la această situație s-a petrecut în cursul nopții de 26 mai 2022, în jurul orei 02:00.

Elit - Gustul Desăvârșit

„O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”, declară pentru ZiarulUnirea.ro un localnic. Bărbatul înțelege incidentul, dar nu poate să înțeleagă de ce pentru o singură linie afectată curentul a fost întrerupt în toată comuna, de ce nu există separatoare în sistemul de furnizare a energiei electrice și mai mult de atât nu poate să înțeleagă de ce o intervenție de remediere, pe care o consideră accesibilă din punct de vedere tehnic, durează într-atât de mult.

*Nota: fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Publicat

în

Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia a avut parte astăzi, 25 mai, de o curățenie mult așteptată, din partea autorităților.

Cu ajutorul ISU și Salvamont Alba, unul dintre reperele cetății noastre a căpătat un „suflu” de curățenie în interiorul acesteia, înainte de începerea oficială a verii.

Lipsa de educație a unor persoane a transformat unul dintre reperele turistice din Cetatea Alba Iulia într-o ghenă de gunoi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Chiar dacă în proximitate există coșuri de gunoi, anumite persoane dau dovadă de lipsă de civilizație și aruncă deșeuri în fântâna din Piața Cetății.

Fântână este „inundată” de gunoaie și nici măcar instalarea unui grilaj deasupra acesteia nu i-a împiedicat pe anumiți indivizi să își bată joc de banii publici investiți în acest obiectiv.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare