Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

AREST prelungit pentru tânărul care a provocat accidentul mortal de lângă Sântimbru: Trei tineri și-au pierdut viața loviți de șoferul beat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AREST prelungit pentru tânărul care a provocat accidentul mortal de lângă Sântimbru: Trei tineri și-au pierdut viața loviți de șoferul beat

Eduard Norbert Palko, tânărul de numai 19 ani care, aflat sub influenţa alcoolului, a curmat viețile a trei tineri în urma unui accident îngrozitor de mașină, rămâne în arest preventiv încă o lună.

Tribunalul Alba a respins ca nefondată contestaţia formulată de acesta împotriva încheierii Judecătoriei Alba Iulia, care a decis prelungirea arestului cu încă 30 de zile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit soluţiei publicate pe portalul Tribunalului Alba, instanţa a respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Eduard Palko, deţinut în arestul IPJ Alba, împotriva încheierii penale pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, prin care a fost dispusă arestarea acestuia. Tânărul a solicitat să fie cercetat în arest la domiciliu.

Potrivit Poliţiei, tânărul de 19 ani, din Oiejdea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, a surprins şi accidentat un grup de şase persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

În accidentul din noaptea de 26 august 2023, trei tineri, în vârstă de 17, 18 şi 25 de ani, au decedat.

La testarea cu etilotestul, conducătorul auto avea o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a reieşit că a avut o îmbibaţie alcoolică de 1,94 g/l alcool pur în sânge şi după o oră, de 1,81 g/l alcool pur în sânge.

Şoferul avea permis de conducere din decembrie anul trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea