Arest la DOMICILIU pentru tânărul de 19 ani, acuzat că ar fi violat o fetiță de 12 ani din Vinerea-Cugir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Tânărul de 19 ani cercetat pentru că a violat o minoră de 12 ani la o petrecere din localitatea Vinerea, a fost arestat la domiciliu. Judecătorii instanței au respins propunerea de arestare preventivă a acestuia și au impus-o pe cea la domiciliu.

”respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. (…) dispune arestarea la domiciliu a inculpatului(…) fără antecedente penale, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2020, până la data de 21.07.2020, inclusiv. (…) impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în localitatea Vinerea, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.” se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia din 22 iunie.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, să întrețină cu el raporturi sexuale. Tânărul va fi prezentat în fața magistraților.

CITEȘTE ȘI: Minoră de 12 ani din Vinerea, violată de un tânăr la o petrecere

La data de 21 iunie 2020, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Vinerea, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419