Apelul președintelui Iohannis pentru români: Nu ieșiți din casă. Vor veni zile și mai grele

În cursul zilei de miercuri, 31 martie la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a avut o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea pandemiei de coronavirus.

În cadrul ședinței au fost prezenți Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

ELIT

„Dragi suceveni, nu sunteți singuri, suntem cu toții în gând alături de voi”, a declarat Iohannis.

Totodată, șeful statului face apel la cetățeni să se protejeze pentru a evita răspândirea virusului și a atras atenția că vor urma zile mult mai grele și le mulțumește medicilor pentru toată implicarea în această perioadă destul de dificilă.

„Un gând bun și o încurajare pentru întreg personalul medical. Știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima liinie. Noi toți românii ne uităm la voi cu speranță, cu încredere. Sunteți linia de apărare a populației împotriva acestei epidemii.

„Știm că vor urma zile și mai grele, dar avem încredere în voi, iar noi autortiățile, politicienii vom face tot ce este necesar pentru a vă asigura materialele de care aveți nevoie”, a adăugat șeful statului

sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...