Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru donare de sânge, pentru un bărbat bolnav de cancer din Alba. Este PRIMITOR universal

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O femeie din județul Alba a anunțat că tatăl său, internat la secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, se află în mare nevoie de sânge.

„Este nevoie urgentă de sânge!

Tatăl meu Urcan Vasile Ioan este internat la secția oncologie Alba Iulia , se poate dona indiferent de grupa sanguină la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia între orele 7:30- 12:00 ( Bulevardul Revolutiei 1989 nr. 23 , Alba Iulia) nu uitați sa menționați că donați pentru Urcan Vasile Ioan.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Vă mulțumim!

Ofer transport persoanelor care vor sa ne ajute!”, au fost cuvintele femeii, al cărei tată are nevoie urgentă de un donator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea