Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru bunicii singuri din Sohodol și Poiana Galdei: ”Să ne gândim și la cei pe care nu-i mai caută nimeni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viaţa în localitățile de munte este tot mai aspră odată cu venirea iernii. Bătrânii rămaşi prin satele uitate de lume din Alba au zile pline de poveri. Îşi drămuiesc sărăcia de la o zi la alta şi tânjesc după o vorbă bună.

În această situație sunt aproximativ 30 de familii din Sohodol și Poiana Galdei, din județul Alba. Bătrânii au nevoie de alimente şi provizii care să-i ajute în zilele de iarnă, dar și să le aducă lumină în suflet de Crăciun. Cine dorește să le facă o bucurie, poate suna la numărul de telefon: 0753.467.330.

Un apel umanitar a fost lansat pe Facebook pentru ca bunicii să aibă parte de sărbători liniște și să aibă ce pune pe masă: ”Poate unii dintre noi avem o bunică sau un bunic căruia să-i ducem dorul și pe care nu mai avem posibilitatea să-l vedem niciodată. Eu cel puțin sunt în această situație, niciunul din bunicii mei nu mai trăiesc. Și pentru că-mi amintesc cu cât drag ne pregăteau cadourile de Crăciun, aș vrea să ne gândim și noi la cei pe care nu-i mai caută nimeni sau au nepoții foarte departe. Vă rog să mai faceți încă un efort și să aducem o bucurie bătrânilor”!

Persoanele care vor să ajute pot face o plasă cu alimentele necesare mesei de Crăciun: legume, fructe, fiecare alegând ceea ce consideră de trebuință. De asemenea cine are de donat pături sau plăpumi groase, vor fi binevenite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea