Ziarul Unirea

Apel umanitar INEDIT: Festival de Pianu (Speranță pentru Mihai), în 8 septembrie, prima ediție. Eveniment CARITABIL pentru un tânăr de 20 de ani din comună, diagnosticat cu leucemie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un apel umanitar INEDIT a fost lansat de curând de un grup de oameni faini, cum au fost numiți, din comuna Pianu. Festival de Pianu – Speranță pentru Mihai, va avea loc în 8 septembrie, fiind la prima ediție. Evenimentul CARITABIL a luat naștere pentru un tânăr de 20 de ani din comună, diagnosticat cu leucemie, care are nevoie de o sumă de bani pentru a ajunge la tratament în Germania.

„Festival de Pianu! Sună bine, nu? Mai ales când ne gândim care este cauza și scopul organizării acestui festival.

ELIT

CAUZA care a unit o grămadă de oameni faini pentru organizarea acestui eveniment, este Mihai-Alexandru Herberth. Are 20 de ani, iar în urmă cu aproximativ 2 luni a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică cu celule T. Deja urmează un tratament în țară, însă are nevoie de un transplant de celule stem, care se poate face doar în Germania.

SCOPUL: Suma necesară acestui transplant este cuprinsă între 80000 € – 100000 €. Noi zicem că acest băiat minunat cu suflet bun, merită tot ajutorul nostru. Împreună o să reușim cu siguranță să îi SALVĂM viața!

Locația : lângă lac – în apropierea terenului de golf.

Program (pe scurt) :
Orele 16-19 – program cu muzică populară live
Orele 19-20 – trupă de cover-uri live
Orele 20-21 – concert Rock (2 trupe)
Orele 21-24 – DJ

Pe durata festivalului, pe lângă scenă și formațiile de mai sus, vom avea parte de următoarele :
Mici, virsli, balmoș, limonadă, bere la halbă, sucuri, cafea, plăcinte/langoși, pizza, aripioare picante, cartofi, siropuri, dulceață, ceaun, dar și activități pentru cei mici – pistoale cu apă, picturi pe față, plimbări cu UTV-ul.
PROFITUL fiecărui comerciant va fi donat pentru Mihai.

Menționez că toată lumea implicată în organizarea acestui eveniment (formații, comercianți, organizatori etc) o fac voluntar și din dragul de a ajuta și de a arăta că se poate face ceva frumos pentru o cauză nobilă.
O să actualizăm lista cu informații periodic, așa că stați cu ochii în patru.

Până la eveniment, nu uitați că puteți dona în conturile următoare :

Herberth Mihaela
RO79BRDE010SV39245810100 RON
RO17BRDE010SV53568130100 EUR

Vă așteptăm în număr cât mai mare, haideți să arătăm că uniți suntem mult mai puternici!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Panta 28 august 2019 at 22:24

Multumim din suflet pentru preluarea si mediatizarea evenimentului.Va asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi,alaturi de Mihai.

Comentariile sunt oprite