Rămâi conectat

Sport

Apărătorul Ștefan Radu (Metalurgistul Cugir), adio fotbal în această primăvară | Intervenție chirurgicală la genunchi pentru fundașul central al “roș-albaștrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

De ce i-a fost frică lui Ștefan Radu, nu a scăpat! Săptămâna trecută fundașul central al Metalurgistului Cugir a suportat, la Tg. Mureș, o intervenție chirurgicală la genunchiul drept, din pricina unor leziuni ale ligamentelor și meniscului. Apărătorul în vârstă de 28 de ani s-a accidentat în septembrie, în etapa a 5-a, în deplasarea de la Comuna Recea, câştigată de “roş-albaştri” cu 2-1, însă, în ciuda problemelor medicale a strâns din dinţi şi a continuat să joace până la finalul turului. A sperat câteva luni ca prin recuperare să nu fie nevoie de operație, însă nu a scăpat de bisturiu, astfel că Ștefan Radu nu va evolua deloc în retur. Jucătorul ocupantei poziției a 4-a la finele turului nu are voie să calce timp de două săptămâni pe picior, iar recuperarea mediicală post operatorie o va face la Alba Iulia cu Lucian Nicolescu. “Am avut cartilagiul rupt, afectate și meniscul și ligamentele. Doctorul Melinte s-a comportat extraordinar, clubul este alături de mine. Este o perioadă dificilă, mi-e dor de fotbal, dar trebuie să am răbdare și să muncesc pentru a reveni cât mai repede pe gazon”, a precizat fotbalistul care în vară a jucat cu Șurianu Sebeș barajul cu Viitorul Caransebeș pentru promovarea în Liga a 3-a.

După accidentarea de la Recea, durerile l-au împiedicat în repetate rânduri să fie la dispoziţia lui Călin Moldovan pentru a intra în primul unsprezece, însă şi aşa, a reuşit să înscrie un gol în remiza de la Tăşnad (etapa a 12-a). Ultima prezenţă ca şi titular s-a consemnat în etapa a 9-a, acasă cu CFR Cluj II. Şt. Radu nu a jucat deloc în ultimele două etape, intrând 10 minute în derby-ul cu „U” Cluj. În consecință, în partea secundă a campionatului, Metalurgistul are doi fundași centrali valizi, Negrescu și Itu, la nevoie și Vărărean putând fi tras în centrul defensivei de pe postul de fundaș stânga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea