Rămâi conectat

Actualitate

APA CTTA SA Alba explică culoarea ruginie a apei din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia: Turbiditatea s-a produs din cauza creșterii consumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții APA CTTA Alba transmit clarificări privind apa ruginie ce a curs, sâmbătă, la robinetele unora dintre albaiulieni, în Cartierul Cetate.

”SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia infomează utilizatorii săi din Municipiul Alba Iulia – cartier Cetate că din cauza cresterii consumului de apă potabilă din această perioadă a zilei s-a produs o creștere a parametrului turbiditate spre limita superioară a valorii admise. Cresterea nu afectează însă conditiile de potabilitate ale apei.

Rugăm utilizatorii din acest cartier ca orice problemă constatată cu privire la turbiditatea apei să fie comunicată de urgenta Dispeceratului SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia la telefon 02858-810463 sau 023-212647, disponibil 24/24h pentru a se putea interveni cu operativitate.

Vă multumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat”, precizează Apa CTTA Alba.

Citiți și FOTO ȘTIREA TA: Apă ruginie la robinete, pe strada Mircea Eliade din Alba Iulia. Cetățean: ” No, cum gătim una alta de Paști!?”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea