APA CTTA: În 17 aprilie, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Galda de Jos – Blaj. Consumatorii afectați și numărul de telefon la care pot suna pentru eventuale perturbații

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 17 aprilie 2018, începând cu ora 06:00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Galda de Jos – Blaj, din aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, Dn 600 mm.  Durata acestor lucrări va fi de aproximativ 24 de ore.

Consumatorii afectați vor fi cei din următoarele localități: Mihalț, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Cistei, Obreja, Valea Lungă, Lodroman, Lunca, Glogovat, Tăuni, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona.

”Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scopuri menajere”, precizează reprezentanții APA CTTA.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate Dispeceratului  Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!, transmite conducerea SC APA CTTA SA Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419